AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 17:10
Xhaka har fået opfyldt drøm om at være anfører i Arsenal

Granit Xhaka har arbejdet for at blive anfører i Arsenal, og nu glæder han sig over at følge i fodsporene på flere klublegender.


Da Arsenal tog hul på Premier League-sæsonen, var det med en ny anfører.

Efter sommerens afsked med Laurent Koscielny har Unai Emery skulle finde en ny anfører, og Arsenal-manageren har i første omgang udpeget en gruppe af tre spillere, der deler tjansen.

Mod Newcastle i weekenden var det Granit Xhaka, der trak anførerbindet op på overarmen, og det var en stor ære for den schweiziske landsholdsspiller.

- Det er en drøm, jeg altid har arbejdet hen mod. Det er en anerkendelse af mine præstationer for klubben, og på den anden side også et specielt ansvar for mig som person – jeg følger i fodsporene på klublegender som Patrick Vieira og Thierry Henry, fortæller Granit Xhaka til den schweiziske presse ifølge Arseblog.

- I øjeblikket er vi kun tre spillere i holdet af anførere. Foruden mig er det Mesut Özil og Nacho Monreal. Vi leder holdet sammen. I øjeblikket er jeg anfører nummer ét. Armbindet skifter kun på grund af skader, karantæner eller andre grunde til fravær.

26-årige Granit Xhaka kom til Arsenal fra Gladbach i sommeren 2016, og han er i alt noteret for 135 kampe for the Gunners.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED