AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 13:40
Wolves-manager om muligt salg af stjerne: Alt kan ske

Wolverhampton har fået et af Europas varmeste salgsemner i Adama Traore.


Før denne sæson var der ikke mange, der talte om Adama Traore.

Det har så sandelig ændret sig. Efter en fabelagtig sæson er den 24-årige spanier på alles læber, og der findes nærmest ikke den storklub med bare lidt respekt for sig selv, der ikke har meldt sig interesseret i den lynhurtige Wolverhampton-spiller.

Real Madrid, Manchester City, Liverpool og Tottenham eksempelvis. For ikke at tale om kantspillerens tidligere klub, FC Barcelona.

Tidligere på måneden forholdt Wolves-træner Nuno Espirito Santo sig så til historierne om de mange bejlere. Han kunne ikke afvise, at der vil ske ting og sager til sommer.

- Når transfervinduet er åbent, kan alt ske. Som managere må vi være klar, for alt kan ske, sagde han dengang ifølge Birmingham Live.

Adama Traore kom til Wolverhampton fra Middlesbrough i 2018 for £18 mio. Han anslås nu til at have en værdi på omkring £150 mio.

Han har i 24 Premier League-kampe i denne sæson lavet fire kasser og lagt op til yderligere syv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED