AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 20:04
Wolves fortsætter stimen med uafgjorte resultater efter scoring dybt inde i overtiden

Wolverhampton har spillet tre kampe i Premier Leauge. Alle er endt uafgjort. I dag blev det 1-1 mod Burnley, der ellers var på vej mod sæsonens anden sejr.


Wolverhampton var på forhånd udnævnt som favoritter til dagens kamp mellem dem og Burnley. Det var dog udeholdet Burnley, der fik den bedste start, da de kom foran allerede efter 13 minutter.

Endnu engang var det den målfarlige og hårdtarbejdende Ashley Barnes, der kom på tavlen. Barnes knaldede en halv-flugter ind udenfor feltet, og en chanceløs Rui Pattricio måtte se sig prisgivet inde i målet.

Scoringen var Barnes’ fjerde mål i Premier League i blot tre kampe. Herefter overtog Wolverhampton en del af spillet, mens Burnley stod relativt langt tilbage på banen, som det var ventet.

Begge hold skabte flere chancer, og til slut havde Wolverhampton også haft 17 afslutninger på mål. Wolverhampton formåede ikke at score i åbent spil, og derfor var de en anelse heldige med at få tildelt et straffespark dybt inde i kampens overtid.

Det straffespark sparkede Jimenez stensikkert ind, og dermed endte kampen 1-1.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED