AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2018 20:25
Wilson: Klopp var nøglen til min kontraktforlængelse

Harry Wilson har forlænget sin kontrakt med Liverpool, og han fortæller, at Jürgen Klopps tro på de unge spillere var afgørende for beslutningen.


Tirsdag kunne Liverpool meddele, at de havde forlænget Harry WIlsons kontrakt med fem år. 

Den 21-årige waliser ønsker at bryde igennem på førsteholdet, og det var afgørende for ham, at Jürgen Klopp har tro på de unge spillere, som man så med Trent Alexander-Arnold i sidste sæson. 

- Manageren har før vist, at han er villig til at give de unge chancen, og jeg synes indtil videre, at de unge har bevist sig selv. Man kan se på Trent i sidste sæson, der kom ind og leverede flot, sagde WIlson til klubbens hjemmeside og fortsatte.

- Det giver mig en masse selvtillid at få denne kontrakt så tidligt i preseason. Jeg håber, at jeg kan blive ved med at imponere i preseason. Da jeg rykkede til Melwood for 18 måneder siden, fik han mig straks til at føle mig velommen. 

- Han er let at komme til, og når man taler med ham, giver han dig ærlige råd, og det giver en god følelse, fordi det er det, man ønsker, når man taler med sin manager. Man ønsker, at han er ærlig over for dig. Han skal fortælle mig, hvor jeg står, og det gør han. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED