AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 21:54
Wilson afviser rygter: Glad for at være i Bournemouth

Callum Wilson har ikke umiddelbart planer om at forlade Bournemouth, fortæller han lørdag.


Callum Wilson har været en af Bournemouths store profiler i denne sæson med sine 12 scoringer, og han kom ligeledes på tavlen, da The Cherries lørdag bankede Brighton med 5-0.

I vinter blev angriberen endda rygtet til Chelsea, men han slår nu en tyk streg under, at han er glad for at være i sydkystsklubben.

- Jeg har underskrevet en langvarig kontrakt og er glad for at være hernede. Jeg spiller fodbold, og jeg er gladest, når jeg er på banen. Jeg vil aldrig tage til et sted, hvor jeg ikke kommer til at spille. Jeg kan aldrig se mig selv ikke spille for Bournemouth, selvom jeg skulle komme til at sidde på bænken.

- Alle spillere drømmer om at optræde for deres land, hvilket jeg har gjort, og spille i Champions League - store kampe på den store scene. Jeg er blevet sat i forbindelse med store klubber fra en ung alder, når jeg gør det godt, så jeg bekymrer mig ikke rigtigt om det. Det kan påvirke dig og fjerne dit fokus, slutter han over for Daily Star.

Bournemouths bestyrelsesformand, Jeff Mostyn, har også været ude og afvise, at man er klar til at sælge Wilson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED