AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 09:28
Willian: God sæson hvis vi vinder Europa League

Willian erkender, at Chelsea har brug for at vinde Europa League, hvis sæsonen skal stemples som en succes.


Sæsonen lakker mod enden for Chelsea, der på onsdag skal i aktion for sidste gang, når Arsenal venter i Europa League-finalen. 

Forud for opgøret kan the Blues se tilbage på en sæson, der har budt på både op- og nedture, men ifølge kantspilleren Willian har det været en god sæson, hvis det ender med en triumf i Baku: 

- Jeg ved, det ikke har været min bedste sæson. Jeg kan spille meget bedre, men sådan har det været for hele truppen. Vi ved alle, at vi kan gøre det bedre, udtaler han til Daily Mirror. 

- Med en finaleplads i Carabao Cuppen og en tredjeplads i Premier League har vi dog nået nogle af vores mål. Ender vi også med at vinde Europa League, har det været en god sæson. 

Chelsea startede sæsonen med en lang stime uden nederlag, men efterfølgende haltede det gevaldigt, og der gik stærke rygter om, at manager Maurizio Sarri ville blive fyret. Italieneren formåede dog at vende skuden, men trods den fine afslutning er det langt fra sikkert, at han er at finde i klubben i næste sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED