AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2020 11:32
Willian forklarer: Derfor skiftede jeg til Arsenal

Arsenal kunne fredag formiddag annoncere signingen af Willian på en fri transfer.


Willian ønsker at få Arsenal til at "skinne" igen, og det var medvirkende til brasilianerens beslutning om at skrive under på en treårig kontrakt med The Gunners efter flere sæsoner for lokalrivalerne Chelsea.

Det forklarer den 32-årige playmaker i forbindelse med skiftet til The Emirates, som Arsenal annoncerede fredag formiddag.

- Jeg besluttede mig for at skifte til Arsenal, da det er en af de største klubber i verden. De har et nyt projekt med Mikel Arteta, og jeg synes, klubben fortjener at skinne igen. Jeg vil være en del af det projekt og en del af Arsenal-familien, fortæller Willian i forbindelse med skiftet til Arsenals hjemmeside.

- Jeg kommer for at forsøge at vinde trofæer, for denne klub fortjener at vinde igen, og jeg vil altid træne hårdt og give 100 procent på banen for at hjælpe med at vinde.

Willian har skrevet under på en treårig kontrakt med The Gunners efter at have afvist et toårigt kontraktudspil fra Chelsea.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED