AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 14:27
What's next? - Én storklub virker oplagt for Pochettino

Mauricio Pochettino behøver formentligt ikke gå jobløs længe, medmindre han selv foretrækker det.


Mauricio Pochettino kommer ikke til at mangle penge, selvom han tirsdag aften blev fyret fra Tottenham.

Som kompensation for ophævelsen af kontrakten skriver adskillige medier nemlig, at den argentinske manager modtager £12,5 millioner.

Men er Pochettino interesseret i at komme tilbage i trænersædet hurtigst muligt, kan det formentligt også lade sig gøre.

Real Madrid, FC Barcelona og Manchester United er alle blevet nævnt som mulige destinationer førhen, men særligt én klub virker som det helt oplagte bud; Bayern München.

Klubben er i øjeblikket på udkig efter en ny fast træner, efter at man midlertidigt har indsat Hansi Flick som manager på Allianz Arena.

Og tyske Sport Bild skriver i dag, at det nærmest ville være helt usandsynligt, hvis ikke den tyske storklub nu kiggede glubsk på muligheden for at hyre Pochettino.

Han er tidligere blevet sat i forbindelse med trænerstillingen hos de tyske mestre, og klubbens sportsdirektør Hasan Salihamidzic skulle være stor fan af argentineren, som han angiveligt allerede har holdt møder med.

Sport Bild skriver også, at Bayern München ikke længere kræver, at deres kommende træner kan snakke tysk, hvilket kun er et plus for Pochettino.

Hansi Flick, klubbens midlertidige træner, er blevet lovet, at han kan fortsætte indtil vinterpausen, men skal man tro Bild, er det ikke urealistisk, at Pochettino måske allerede overtager Bayern München kort efter nytår.

Derudover kunne det tyske sportsmedie sagtens forestille sig, at Pochettino ville indgå en aftale med klubben om at overtage til sommer, mens Flick så står i spidsen for holdet resten af sæsonen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED