AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2019 13:19
What the f**k #2: Her er 10 nye PL-spillere med latterlige ratings i FIFA 20

Hvordan EA Sports finder frem til de forskellige spilleres ratings er og forbliver et evigt mysterium, som er svært at gøre sig klog på.


Moussa Sissoko 

Moussa Sissoko er en tank, når han først kommer op i fart, og han har et løbepas som en maraton-deltager.

Men kan det virkeligt passe, at han den spiller i Premier League med de bedste fysiske stats?

Hans egen holdkammerat Davinson Sanchez er også et kæmpe skur, men han har kun 81 i physicality, mens en spiller som James Milner er toptrænet og løber for evigt.

Alligevel har Liverpool-spilleren til sammenligning kun fået 79 physicality.

Aaron Lennon 

At dømme ud fra kortet, så er Aaron Lennon heldigvis fortsat en glad dreng.

Vi forstår det dog ikke, for hvad i alverden har EA gjort mod den tidligere sprinterkonges fart.

Han plejede at være enhver pace abusers våde drøm, men nu er han jo blevet langsom efter FIFA-standarder.

Vi er med på, at han med sine 32 år ikke længere er nogen frisk og frejdig yngling længere, men 79 er skandaløst lavt for en mand, som altid har været kendt for sin fart. 

Teemu Pukki
 
Vi vil nødigt spolere The Pukki Party og er kæmpe fans af den finske angribers formidable start på livet i Premier League.
 
Men hvordan han kan få en opgradering fra et liv i ligegyldighed og 77 i overall rating til 84 er os en gåde. 
 
Hvis man spørger EA, så er han nu den ottendebedste angriber i Premier League og en bedre afslutter end eksempelvis Roberto Firmino.
 
Forklaringen er selvfølgelig, at EA Sports gerne vil have en Player of the Month-kort, som får folk til at investere penge på packs, men et spring fra 77 til 84 ligefrem?!!!
 
 

Andrew Robertson 

Vi forstår ikke, hvordan assistkongen på venstreflanken blot kan have sølle 77 i passing, når han brugte hele sidste sæson på at hælde sukkerbolde ind i feltet.

Luke Shaw fra Manchester United har eksempelvis højere passing-stats, og han er altså ikke helt ligeså giftig på modstanderholdets halvdel som Robbo.

Alexandre Lacazette 

Så er det på tide at blive upopulær blandt Arsenal-fansene, men vi forstår simpelthen ikke, hvordan en angriber, som endnu ikke har lavet 15 mål på en Premier League-sæson, får 85 i shooting.

Kun Son, Kane og Aguero er bedre afsluttere på angriberpositionen end Lacazette, mens Jamie Vardy til sammenligning må nøjes med sølle 81 i shooting. 

IT'S A F*****G DISGRACE, som Drogba ville sige.

Ken Sema

Nu er det ikke meget, vi har set til den 25-årige svensker i Watford, men gør lige dig selv en tjeneste og googl ham.

Han er måske ikke helt Adebayo Akinfenwa-like, men det er eddermagme tæt på.

Af en mand, som uden tvivl har husket at spise sin havregrød hele livet, så er det mærkeligt, at han kun har en physicality og på 68 og strength på 72...

Mason Greenwood

Vi er med på, at han er et sølvkort og derfor ikke kan være vanvittigt overpowered, men Ole Gunnar Solskjær siger selv, at han er Manchester United-truppens bedste afslutter.

Der er ingen der ved, om han er højre- eller venstrebenet, for han er brandgod med begge, hvilket vi også fik at se mod Astana torsdag aften.

66 i shooting og 67 i finishin er for lavt for en mand, som får anerkendelse for sin afslutningsevne af selve The Baby-Faced Assassin.

Ruben Neves

Joao Moutinho har en bedre shooting-stats end dette langskudsbæst, selvom Joao Moutinho aldrig nogensinde har lavet et mål.

Det passer selvfølgelig ikke helt, men det er altså Ruben Neves, som Wolves-tilskuerne råber "SHOOOT" til, når han bare kommer i nærheden af modstanderholdets felt.

Sprinterkongerne Tuanzebe, Tomori og Gomez

Vi siger ikke, at Tuanzebe, Tomori og Gomez er langsomme, men vi føler lidt, at EA aldersdiskriminerer her.

Kan det virkeligt passe, at de er hurtigere end mere garvede spillere som Antonio Rüdiger, Virgil Van DIjk og Nathan Ake?

Vi køber den altså ikke helt.

Sokratis

Undskyld, Arsenal-fans.

Der er nok rimelig bred konsensus om, at Sokratis er holdets bedste forsvarer, men 84 i overall rating?

Det betyder faktisk, at Sokratis er den femtebedste midterforsvarer i Premier League - overgået kun af Alderweireld, Vertonghen, Laporte og Van Dijk.

Vi synes ikke, det hænger helt sammen, når nu han endnu ikke har haft held med at lukke den hullede si, som er et symbol på Arsenal-defensiven gennem flere sæsoner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED