Westwood sikrer solide Burnley sejren over Leicester

Af Anton Røjmer Dalsgaard
19.01.2020 Kl. 16:08
Ashley Westwood løber i dag med overskrifterne, efter han havde en hovedrolle i Burnleys kamp mod Leicester.

Burnley stod i dag på Turf Moor overfor Schmeichel & Co.

Kampen startede i et højt tempo, og begge mandskaber havde meget at komme med i begyndelsen af kampen.

Leicester pressede især på, og efter 33 minutters spil bankede Harvey Barnes bolden i nettet efter en fin assist af Dennis Praet.

Efter kampens første, men ikke sidste scoring, pressede hjemmeholdet på, og Chris Wood måtte se sit forsøg reddet af en vågen Kasper Schmeichel. 0-1 ved pausen.

Anden halvleg startede i samme tempo, og Burnley gjorde alt for at komme tilbage i kampen.

Skarpe Chris Wood kunne juble sammen med holdkammeraterne, da han efter 56 minutters spil scorede fra tæt hold. 1-1.

Efter 67 minutters spil var den gal i Burnley-feltet, og der blev begået straffespark mod Harvey Barnes, hvilket dog overraskende blev misset af ellers farlige Jamie Vardy.

I stedet tog hjemmeholdet styringen, og et langt pres på Leicester-feltet udmøntede sig i en scoring af Ashley Westwood til stillingen 2-1.

En bold i feltet blev banket i kassen af Burnley-manden, der resolut scorede.

Leicester pressede på, men kunne ikke komme igennem det solide Burnley-forsvar, og kampen sluttede derfor 2-1 til hjemmeholdet.