Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2021 15:16
West Ham vil have Liverpool-forsvarer

London-klubben har fået øjnene op for en ung Liverpool-spiller, efter at Angelo Ogbonna tidligere i november blev ramt af en langtidsskade i knæet.


West Ham er på udkig efter at styrke deres midterforsvar, og her står Nathaniel Phillips højt på deres ønskeseddel. Det beretter en kilde tæt på West Ham ifølge Football Insider.
 
Buddet skulle ligge på ca. 12 millioner pund, omkring 105 millioner danske kroner, for den unge forsvarsspiller, der fik sit gennembrud i Liverpool sidste sæson, hvor holdet var hårdt ramt af skader. 
 
Nu er Liverpool-forsvaret tilbage i noget nær fuld styrke, og Phillips er derfor faldet i hierarkiet.  
 
Joe Gomez er endnu skadet, og hvorvidt Klopp vil lade Phillips gå, kan afhænge af ham. Er Gomez fortsat skadet i januar, er det ikke sikkert, at Phillips kan få lov at gå, da han er en stabil reserve at have, hvis forsvaret rammes på ressourcerne. 
 
Phillips har i indeværende sæson ikke spillet et eneste Permier League-minut, hvor han i oktover fik 45 minutter i en Carabao Cup-kamp mod Preston. I Champions League fik han et enkelt minut, da Liverpool slog Ateltico 2-0 på hjemmebane. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE