West Ham besejrede sikkert tandløse Manchester United

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
22.09.2019 Kl. 14:52
Manchester United tabte 2-0 ude til West Ham, da de søndag eftermiddag forsøgte at hægte sig på i toppen af Premier League.

Manchester United var på en svær opgave, da de søndag eftermiddag gæstede West Ham på det olympiske stadion i London i Premier League.

Manchester United og West Ham lå inden opgøret side om side i Premier League-tabellen med otte point efter fem spillerunder, der var derfor lagt op til et tæt og intenst opgør.

Manchester United var uden flere profiler som Paul Pogba, Anthony Martial og Luke Shaw, der alle var ude med skader til opgøret.

Det var tydeligt fra start, at der stod vigtige point på spil i opgøret. Første halvleg var mere hårdt arbejde end flot spil og chancer fra de to mandskaber.

Der skulle dog komme et mål i første halvlegs døende minutter, da Felipe Anderson fandt Yarmolenko i Manchester Uniteds felt, og han bragte flot West Ham i front med 1-0.

Det var en kold dukkert for Manchester United lige før lukketid på første halvleg. Ole Gunnar Solskjærs udvalgte havde heller ikke præsteret på et højt niveau i første halvleg.

Anden halvleg lignede første halvleg meget, Manchester United forsøgte dog at komme længere frem på banen, da de jagtede mindst et mål.

Den norske manager kunne dog ikke være tilfreds med sit hold, og lige lidt hjalp det, at han forsøgte at ændre udtrykket ved at skifte Lingard, Fred og Gomes ind i løbet af halvlegen.

West Ham var tilfredse med resultatet, men det var alligevel dem, der fik scoret mål nummer to i kampen. Målet kom på et fremragende frisparksmål af Aaron Cresswell, som sparkede bolden helt op i hjørnet, hvor David de Gea i United-målet kun kunne få det yderste af fingrene på bolden, men ikke nok til at redde bolden fra at sejle ind til 2-0.

Manchester United gav ikke sig selv muligheden for at lave et vildt comeback, de skabte kun en enkelt chance efter 2-0-målet, men Daniel James sparkede bolden i sidenettet.

West Ham kunne dermed sikre sig sejren på 2-0 og spille sig på fjerdepladsen i Premier League. Manchester United ligger skuffende på en ottendeplads, og de kan stadig se sig overhalet af Arsenal og Chelsea senere søndag.