Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 11:45
Werner indrømmer: Jeg har aldrig haft så stor en måltørke end for Chelsea

Timo Werner erkender, at det har været en turbulent første sæson for The Blues hidtil.


Mellem den 7. november og 4. februar scorede Timo Werner ikke én eneste gang i Premier League, og så slem en måltørke har den tyske Chelsea-angriber aldrig oplevet før i karrieren. Det fortæller han i et interview med BBC.

- Debutsæsonen i Chelsea har været svær, meget svær, for det er det altid, når man ikke scorer som angriber. Men det var i en periode med 15 kape i Premier League, og det har jeg aldrig oplevet før i min karriere, fortæller Werner til BBC.

Måltørken blev endelig brudt sidste måned, da Werner kom på tavlen mod Newcastle. I sine seneste to Premier League-kampe er det dog ikke blevet til mål, men tyskeren krydser fingre for, at han har lært noget fra sin lange måltørke tidligere på sæsonen.

- Man bliver nødt til at lære af disse situationer. Man kan altid lære mere fra dårlige situationer end fra gode situationer, siger den 24-årige Chelsea-angriber.

- Nu håber jeg, at den værste periode er ovre, og at jeg kan score nogle mål mellem nu og sæsonafslutningen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED