AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 09:46
Wenger sætter Pogba i samme liga som Zidane: Store spillere er dømt til at blive kritiseret

Arsene Wenger mener ikke, Paul Pogba kan undgå kritik, da han er en virkelig stor spiller.


Paul Pogba er sammen med Mesut Özil blandt de fodboldspillere i verden, som må stå på mål for mest kritik fra tilhængere og fodboldkommentatorer, men sådan er livet, når man er en stor spiller.

Det mener tidligere Arsenal-træner Arsene Wenger i hvert fald, og han går så vidt som at sætte Paul Pogba i samme kategori som legender som Zinedine Zidane, og Michel Platini.

- Store spillere er i al den tid, jeg har været i fodboldverdenen, blevet kritiseret. Jeg kan huske Glenn Hoddle, som var en fantastisk fodboldspiller, men i England blev der altid stillet spørgsmålstegn ved hans evner, fortæller Wenger til BeIN Sport.

- Det var det samme med Platini i Frankrig, Zidane i Frankrig, Beckham i England, Scholes, Gerrard og Lampard. Det er alle store spilleres skæbne at blive ransaget konstant, men det er også et talent at kunne give modsvar til kritikken, og det tror jeg, Paul Pogba kan gøre.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED