AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 19:42
Wenger forklarer PL-afslag: Jeg har for mange følelser for Arsenal

Arséne Wenger forklarer i et interview med Sky Sports, hvorfor han ikke er at finde i Premier League i dag trods flere tilbud.


69-årige Arséne Wenger har endnu ikke fundet sig en ny klub, siden han i sommeren 2018 forlod Arsenal efter 22 års tjeneste.

Pausen har dog ikke bundet i manglende tilbud, men grundet personlige anliggender, forklarede franskmanden i et interview med Sky Sports.

Yderligere satte Wenger nogle ord på, hvordan han ville have det med at vende tilbage til Premier League, og hvorfor han ikke allerede har sagt ja til et af de rygtede PL-tilbud.

- Jeg er en Arsenal-mand, hvilket jeg altid vil have med mig, men ud over det er jeg også professionel og kan ikke bare stoppe med at arbejde på grund af dette, lyder det fra træneren.

- Jeg besluttede at forlade Premier League helt, fordi jeg er for følelsesmæssigt bundet til Arsenal. Jeg havde flere muligheder for at vendte tilbage til England, men jeg havde ikke lyst til at gøre det.

Arséne Wenger nåede i sin tid i Arsenal at sikre klubben tre Premier League-trofæer og syv FA Cup-titler.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED