Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:10:2020 23:52
Wenger afslører: Manchester United-profil ville til Arsenal

Robin van Persie var meget interesseret i at komme tilbage til Arsenal efter nogle år i Manchester United.


Det var ikke særlig populært i Arsenal-kredse, da Robin van Persie i 2012 forlod Arsenal og i stedet tog til Manchester United.

Men nogle år senere ønskede den tidligere hollandske stjerneangriber faktisk at vende retur til London-klubben. Det afslører Arsene Wenger i sin nye bog.

- Han ringede til mig, fordi han ville tilbage, men det var umuligt. Han var i slutningen af sin karriere, og vi investerede i unge spillere, fortæller Wenger ifølge Daily Star.

I stedet endte Robin van Persie med at blive solgt til Fenerbahce i sommeren 2015, hvor han spillede frem til januar 2018, hvorefter han sluttede sin karriere i barndomsklubben Feyenoord.

Mens van Persie var i Manchester United spillede han en afgørende rolle i klubbens seneste mesterskab i 2013, og i alt blev det til 105 kampe for De Røde Djævle, hvor han scorede 58 mål og lavede 21 assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED