AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 10:16
Wenger afslører: Arsenal var skyld i at Ramsey forlod klubben

Den tidligere Arsenal-træner bekræfter, at det var klubben, der valgte at trække den kontrakt, man havde tilbudt waliseren, tilbage.


De fleste Arsenal-fans ærgrer sig formentligt stadig over, at Aaron Ramsey forlod klubben denne sommer på en fri transfer til Juventus.

Men det er klubben, og ikke manden, man skal pege fingre af,  fortæller Arsene Wenger i et nyt interview med Football London.

- Jeg mødtes med Ramsey én gang for at forhandle kontrakt. Han ønskede at blive i Arsenal. De var nået til enighed om en kontrakt, men fra hvad jeg forstår, så valgte klubben at trække den tilbage, fortæller den tidligere Arsenal-træner.

- Jeg forsøgte i lang tid at få ham til at forlænge.

Det passer meget godt med det, Aaron Ramsey selv har fortalt om, hvorfor han i sidste ende valgte at skifte til Juventus.

- Der var en masse forvirring omkring situationen, og det hele var oppe i luften. Der blev truffet en beslutning om at trække kontrakten, og da det skete, blev jeg nødt til at se mig om efter andre muligheder, har Ramsey sidenhen udtalt til BBC.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED