AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 22:14
Watford-situation forværres: To nye spillere tvinges i karantæne

Watford er nu uden yderligere to spillere efter corona-udbrud i de respektive spilleres familier.


Først blev forsvarsspilleren Adrian Mariappa testet positiv for covid-19, og dernæst fulgte tre stabsmedlemmer trop.

Det fik efterfølgende til at få The Hornets manager Nigel Pearson til at lange ud efter regeringen og 'Project Restart', som han blandt andet kaldte 'politiske dyr'.

Om dette objektivt set var en passende tiltale af førnævnte kan nok godt diskuteres, men den engelske træner har i det mindste nu fået endnu mere belæg for sin vrede.

Det har han, efter det netop er bekræftet af Watford selv, at yderligere to spillere er tvunget i karantæne som følge af corona-udbrud i deres familier, så der samlet set nu er seks mand nede i Watford-lejren.

Det er fortsat meget tvivlsomt, om genstart-datoen den 12. juni vedholdes, mens det dog flere gange er blevet bekræftet, at man stærkt forventer at se Premier League-fodbold tilbage i løbet af juni.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED