AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 12:00
Watford-manager: Vi skal være realistiske

Watford-manager Quique Sanchez Flores mener, at hans mandskab skal bygge videre på det cleen sheet, som de fik i sidste kamp mod Sheffield United.


Watford har fået en forfærdelig start på sæsonen og ligger på sidstepladsen i Premier League efter otte spillerunde. Før landsholdspausen var der imidlertid positivitet at spore hos The Hornets. Holdet formåede nemlig for første gang siden februar at holde modstanderen fra at score.

Lørdag eftermiddag skal Watford forsøge at gentage bedriften, når de skal op imod Tottenham, som også har fået en svingende start på sæsonen. Forud for opgøret er Watford-manager Quique Sanchez Flores realistisk.

- Vi kan ikke gå ind til kampen og tro, at vi vinder, fordi vi har fået det første cleen sheet i otte måneder. Vi er nødt til at være realistiske. Vores cleen sheet mod Sheffield kan være starten på en god periode for os, men vi står overfor en svær modstander i Tottenham, siger spanieren til Watford Observer og tilføjer:

- Jeg ved godt, at de også har fået en skuffende start, men vi ved godt, hvad de er i stand til. Vi skal ikke glemme at for 2-3 måneder siden, spillede de Champions League-finale på Wanda Metropolitano, så det er et godt hold. De kan gøre ondt på alle hold, hvis de får det til at spille, men det skal vi selvfølgelig forhindre dem i, slutter Quique Sanchez Flores.

Der er kampstart mellem Tottenham og Watford klokken 16:00 på Tottenham Hotspur Stadium.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED