AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 15:15
Warnock aflyser Cardiffs træningslejr sydpå efter Sala-tragedie

Cardiff-spillerne er blevet opfordret til at tilbringe noget tid med deres familiemedlemmer i stedet for at tage på træningslejr i Spanien.


FA Cuppen blev et kort eventyr for Cardiff denne sæson, og derfor skal klubben først i aktion igen den 22. februar. Tiden skal dog ikke bruges på at træne – men derimod få ladet de mentale batterier op

Gennem de seneste uger er Cardiff gået meget igennem i forbindelse med Emiliano Salas tragiske død, og derfor har Neil Warnock nu besluttet sig for at aflyse den planlagte træningslejr til Tenerife. I stedet har han opfordret sine spillere til at tilbringe noget tid med deres nærmeste.

- Klubben gav mig tilladelse til at flyve til Tenerife i fire dage, men som følge af det, der er sket over de seneste to uger, vil jeg hellere hygge med mine børn og se min kone, fordi det har været to lange uger, siger Cardiff-manageren ifølge Wales Online.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mit liv, og jeg har set de fleste ting. De skal alle reflektere over, hvad der er sket, og jeg synes, at familie er mere vigtigt end fodbold – er det ikke? De booker alle forskellige fly, og nogle af dem skal ikke nogen steder. Jeg tager til et sted nær Swansea i to aftener, lyder det endvidere fra Neil Warnock.

I øjeblikket er Cardiff nummer 16 i Premier League med ét point ned til Southampton under nedrykningsstregen. Den walisiske klubs næste kamp er mod Watford på hjemmebane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED