AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 19:29
Walker-Peters efter første kamp på nyt stadion: Betyder meget for mig

Kyle Walker-Peters kunne lørdag fejre sin fødselsdag med en startplads, da Tottenham hjemme mødte Huddersfield i Premier League.


Mauricio Pochettino havde valgt at bruge hele truppen til lørdagens kamp mod Huddersfield i Premier League. Det betød således, at den argentinske manager havde foretaget syv ændring i forhold til midtugens kamp mod Manchester City i Champions League.

De mange ændringer betød blandt andet, at den unge højreback Kyle Walker-Peters var med fra start. Dermed fik han sin første kamp på klubbens nye stadion og det endda på sin fødselsdag. Englænderen, som er et produkt af Tottenhams eget akademi fylder nemlig 22 år denne lørdag, og det betød meget for hovedpersonen selv efter kampen.

- At være på banen på dette nye stadion, betyder rigtig meget for mig. Jeg er født og opvokset i området, og min far tog mig altid med på stadion. Jeg har også været en del af klubben i mange år, så det betyder helt sikkert meget for mig, ligesom det nye stadion også betyder rigtig meget for området, sagde Kyle Walker-Peters efter kampen til Tottenhams hjemmeside.

Tottenham endte med at vinde kampen 4-0 efter et hattrick af Lucas Moura og et mål af Victor Wanyama. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED