Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Virgil van Dijk efter kritik: "Jeg er kun et menneske"

Af Kasper Leif Pedersen
28.11.2022 Kl. 10:54
Virgil van Dijk har modtaget kritik, og den har Liverpool-stjernen nu svaret på.
Virgil van Dijk er anfører for sit land i sin første store turnering ved VM nogensinde, men det har ikke været en så god start, som han ville have håbet på.
 
Oranje fik en 2-0-sejr over Senegal i åbningskamp, hvor man i det efterfølgende opgør spillede 1-1 med Ecuador.
 
I den kamp nettede Emner Valencia endnu engang, og her ved målet, fik Liverpool-midtstopperen kritik, da han så ud til at trække sig tilbage og give den tidligere West Ham-angriber frit skud på mål ved udligningen.
 
Efter kampen blev den hollandske midstopper kritiseret af Marco van Basten, der sagde, at Van Dijk 'bare ventede' i stedet for at lukke Valencia ned, og tilføjede, at han faktisk er den bedste, men gør det mindste med hensyn til initiativ.
 
Den form for kritik er velkendt for Virgil van Dijk, da det er noget som han bl.a. har skulle lægge øre til i Premier League, siden han er vendt tilbage fra sin langvarige skade.
 
I et interview med Algemeen Dagblad har Van Dijk nu reageret på Van Bastens ord og forklaret, at han så dem som et angreb på ham som person:
 
– Det føltes lidt som et angreb på mig som person, på min rolle som leder, siger den 31-årige midtstopper til den hollandske avis.
 
– Jeg troede, at på et sådant tidspunkt, så kort tid efter kampen, så udløste det mig bare. Jeg er kun et menneske.
 
– At Van Basten siger, at jeg skulle have lagt mere pres på bolden til det mål, og at jeg gjorde for lidt? Fint nok. Det er fodboldøjeblikke.
 
– Vi skal også være kritiske. Jeg ved udmærket godt, når jeg laver en fejl, eller når jeg kan gøre noget bedre.
 
Holland slutter deres gruppe af tirsdag eftermiddag mod Qatar, hvor man med tre point kan sikre avancement til ottendedelsfinalerne. 
 
 
Annonce