Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ville være en kæmpe overraskelse: Agger tilbage til Premier League?

Af Jeppe Augustsen
04.12.2022 Kl. 14:54
Daniel Agger blev kædet sammen med et potentielt skifte tilbage til Premier League.

Daniel Agger står i øjeblikket i spidsen for det danske mandskab, HB Køge, der spiller i NordicBet Ligaen.

Han bliver nu af – et lokalmedie i Leicester – set som en mulig kandidat til at blive Brendan Rodgers' nye højrehånd i Leicester.

Kolo Toure, der har været assistent for Brendan Rodgers i Leicester, har overtaget roret i Wigan, og derfor skal Brendan Rodgers ud og finde en ny assistent. 

Ifølge Leicester Mercury kan det muligvis blive Daniel Agger. 

– En anden midtstopper, som spillede under Brendan Rodgers, som har taget trænerkarrieren, er Daniel Agger. Han kan være en mulighed. Den 37-årige, som spillede under Rodgers i Liverpool, står i øjeblikket i spidsen for HB Køge fra den anden bedste række i Danmark. Han ledte holdet til en syvendeplads sidste sæson.

– Agger kan nu være klar til at tage skridtet i England og ser måske det at være træner i Premier League som et skridt i den rigtige retning, lyder det fra Leicester Mercury.

Men spoler man tiden lidt tilbage, så virker det usandsynligt, at de to skal arbejde sammen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Daniel Agger og Brendan Rodgers ikke havde det bedste forhold til hinanden i Liverpool, hvor danskeren efterfølgende har kritiseret Brendan Rodgers flere gange for sine metoder og behandling.

– Lad mig sige det sådan. Manageren og jeg var ikke helt på samme side i hele sidste sæson. Hvert fald størstedelen af sidste sæson, lød det fra Daniel Agger i 2014. 

– Der var så meget mellem os, og jeg fik bare nok. Jeg følte ikke, at han satte pris på de ting jeg kunne og bidrog med. Når jeg føler det, så er det på tide at komme væk.

– Der, hvor det formentlig gik galt mellem so, var, at jeg er meget direkte. Jeg siger som tingene er, og derfor forventer jeg også, at folk gør det med mig. Måske er det forkert at forvente nogle gange, lød det fra Daniel Agger. 

Det ville altså være noget af en overraskelse, hvis de to skulle arbejde sammen i Leicester. 

Annonce