Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vildt sommervindue forude: United har ni spillere på ønskelisten

Af Emil Plovgaard
11.03.2023 Kl. 18:05
Erik ten Hag får tilsyneladende stillet et stort transferbudget til rådighed til sommer.

Erik ten Hag og Manchester United har vist tegn på fremskridt i indeværende sæson.

Sidste weekends store nederlag på 0-7 skal dog vaskes af sig, når klubben søndag møder Southampton på hjemmebane.

Her vil spillertruppen være opsat på at levere en modreaktion på det, der skete på Anfield for en lille uges tid siden.

LÆS OGSÅ: Tidl. United-stjerne raser mod Sir Alex

Manchester United havde et stille transfervindue i januar, da klubben overskred sit transferbudget i sommeren 2022, hvor mere end 200 millioner pund blev brugt på nye spillere.

Det ventes dog igen at gå amok til sommer, hvor Manchester United angiveligt har udset sig ni spillere til klubbens ønskeliste, erfarer The Telegraph.

En ny 9'er har stor prioritet for Manchester United, hvor klubben midlertidigt har været tvunget til at spille med Wout Weghorst i front. Hollænderen er lejet hos Burnley sæsonen ud.

Harry Kane og Victor Osimhen er efter sigende de to største navne på blokken i den offensive del af spillet, og det ventes, at United skal være klar til at sprænge banken for førstnævnte.

Kane går til sommer ind i de sidste 12 måneder af sin kontrakt med Tottenham, mens Osimhen er en spiller, hvis navn er kommet på alles læber i denne sæson, efter at han allerede har scoret 19 mål i Serie A, hvilket har været kraftigt medvirkende til, at Napoli er at finde på førstepladsen i den bedste italienske række.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus figurerer ligeledes på ønskelisten, hvor også Frenkie de Jongs navn er at finde.

Andre transferemner er eksempelvis Borussia Dortmunds Jude Bellingham, mens Moises Caicedo og Mason Mount også beundres af Erik ten Hag.

Declan Rice fremstår som et urealistisk emne som følge af West Hams høje salgspris og Casemiros effekt på United-mandskabet. 

Slutteligt har Erik ten Hag også i sinde at tilbyde yderligere konkurrence til klubbens førstemålmand, David de Gea. Her skulle Brentfords David Raya og Portos Diogo Costa være iblandt de foretrukne emner.

LÆS OGSÅ: Han er Uniteds højeste transferprioritet

Annonce