Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vildt: PL-klub står over for store lønnedskæringer, hvis man rykker ned

Af Kasper Leif Pedersen
14.03.2023 Kl. 09:22
Det skulle dog være uklart, om alle spillere har en lønrelateret nedrykningsklausul i deres kontrakt.

Man kan vidst godt sige, at West Ham befinder sig i nedrykningskampen i Premier League.

David Moyes' mandskab befinder sig akkurat over nedrykningsstregen, hvor man kan se frem til at kamp om at blive i det bedste engelske selvskab.

Dog tyder det på, at man i London-klubben har forberedt sig på at rykke ned, hvis det skulle ske. 

For The Telegraph melder, at West Ham-spillerne står over for betydelige lønnedskæringer, hvis holdet rykker ned fra Premier League i denne sæson.

Dette har man på trods af en sjette- og syvendeplads i de sidste to sæsoner samt kvalifikation til Europa, så har The Hammers fastholdt sin politik om at inkludere lønnedskæringer i spillernes kontrakter i tilfælde af nedrykning.
 
Dette indebæret bl.a. også de store indkøb, der kom til sidste sommer, som f.eks. Gianluca Scamacca og Lucas Paqueta, hvor de skulle have accepteret klausuler i deres kontrakter, der betyder, at deres løn vil falde, hvis West Ham rykker ned i Championship.
 
Netop Paqueta menes at være West Hams højest lønnede spiller med et godt stykke over £100.000 pund om ugen, mens andre højtlønnede spillere er Kurt Zouma, Gianluca Scamacca og Emerson Palmieri.
 
London-klubben er tilbage i aktion den 2. april mod Southampton i et opgør, der tegner til at blive en stor kamp for at teste deres kamp for at overleve. 
 
Derefter venter The Hammers en hård række hjemmekampe mod Newcastle, Arsenal, Liverpool, Leeds og Manchester United.
 

LÆS OGSÅ: Hvis Harry Kane glipper: De er Manchester Uniteds Plan B

Annonce