Vild Willian-kasse: Brasilianeren sikrer Chelsea CL-sejr

Af Søren Nielsen
02.10.2019 Kl. 21:20
Chelsea besejrer Lille på udebane. Sådan forløb kampen – der indeholdt to mandskaber, for hvem kampen var særdeles vigtig.

Chelsea havde brug for en sejr mod Lille for at spille sig tilbage i Champions League-varmen.

Det blev dog ikke nemt for London-klubben på trods af en tidlig føring.

Den brandvarme Chelsea angriber, Tammy Abraham, bragte Chelsea foran efter 22 minutters spil. Her kiksede Lilles offside-fælde, og englænderen stod derefter helt fri.

Trods den positive Chelsea-start fik Lille hurtigt udlignet efter en standardsituation. Victor Osimhen sprang højest af alle, og headede bolden ind bag en chanceløs Kepa.

Chelsea var mest på bolden og producerede flest chancer i løbet af kampen. Det så dog længe ud til, at det skulle blive en pointdeler mellem de to mandskaber.

Willian ville det dog anderledes. Efter 78 minutter fik brasilianeren en tværpasning af Hudson Odoi, og derefter klappede han resolut til bolden, der gik ind bag Lille-målmanden Mike Maignan.

Føringen holdt til slutfløjt, og Chelsea er dermed toer i puljen bag Ajax, der overbevisende slog Valencia 3-0.