Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 14:00
Vild spådom: Kommentator forventer Van Dijk-comeback næste måned

Carlton Palmer tror, vi kan få Virgil Van Dijk at se tilbage for Liverpool allerede i februar eller marts.


Der er intet officielt fra Liverpool omkring Virgil Van Dijks tilbagevenden, men den hollandske stjerneforsvarer giver løbende et indblik i sin rehabilitering med videoer på sine sociale medier.

Og det ser godt ud. Så godt ud, at den tidligere engelske landsholdsspiller Carlton Palmer vover skindet og spår, at vi måske allerede kan få Van Dijk at se tilbage på grønsværen næste måned.

- Man kan se, at han er på træningscyklen og er begyndt at lunte lidt nu. Hvis han er i stand til at løbe i en lige linje nu, så ville jeg tro, at han kan gøre comeback om en måned eller to. Han er en exceptionel atlet og en gennemført professionel, siger Palmer ifølge The Express.

- Alan Shearer havde den samme skade, og han kom tilbage på rekordtid, fordi han tager varer på sin krop og passer på sig selv. Den type spiller vender hurtigere tilbage fra skader.

Kort efter skaden til Virgil Van Dijk kom det frem, at Liverpool havde en forventning om, at man godt kunne afskrive hele sæsonen på hollænderens vegne. Men Palmer ville ikke blive overrasket, hvis vi så ham langt før.

- Man regnede ikke med at se ham igen i denne sæson, men jeg ville ikke blive overrasket, hvis vi så ham igen i slutningen af februar eller begyndelsen af marts.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED