Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vild sag: Tidl. hollandsk landsholdsspiller sigtet for smugle 1,3 tons kokain

Af Jeppe Augustsen
30.05.2023 Kl. 17:19
En vild sag udspiller sig i det hollandske.

Quincy Promes har over flere omgange været rygtet til Premier League.

Men det tyder ikke på, at han kommer til at spille i det engelske lige forløbig, selvom den 31-årige hollænder har scoret mange mål for Spartak Moskva i denne sæson, hvor han har spillet siden skiftet fra Ajax i 2021.

Udover en retssag, hvor han er sigtet for grov vold, er han også sigtet for kokainsmugling. Det melder det hollandske medie, Nederlandse Omroep Stichting (NOS).

Ifølge flere hollandske medier har Quincy Promes i længere tid været under mistanke for narkosmugling, og efter telefonaflytninger har anklagemyndigheden i Holland valgt at sigte ham i en stor sag.

Der er tale om kokain i en størrelse på hele 1,3 ton, som har en gadeværdi på €75 millioner, der svarer til 560 millioner kroner. 

De to enorme partier af kokain blev fundet i Antwerpen Havn i 2020, og nu har man besluttet sig for at retsforfølge Quincy Promes i sagen og sigter ham for import af kokain.

I den anden sag omkring sigtelsen for grov vold er han anklaget for at have stukket sin fætter i knæet med en kniv, men anklagen 'grov vold' kan muligvis ændre sig.

NOS beretter, at Quincy Promes, under telefonaflytningerne, har indrømmet at have stukket sin fætter og har udtrykt, at ville dræbe ham. Derfor vil anklagerne have ændret sigtelsen til drabsforsøg.

Grundet sagen annoncerede det hollandske fodboldforbund, at han ikke vil blive udtaget, mens en sag var i gang. Derfor blev han heller ikke udtaget til VM i Qatar.

Quincy Promes har været en stor succes for Spartak Moskva, hvor han i denne sæson har scoret 25 mål i 36 kampe.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. De bedste sommersignings i Premier League

3. Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

4. Mulig transferbombe: Benzema modtager giganttilbud

5. Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud

 

Annonce