Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vieira fyret: Her er tre mulige erstatninger for Crystal Palace

Af Morten Bruun Jørgensen
17.03.2023 Kl. 09:11
Crystal Palace skal på jagt efter en ny manager, og her er tre bud på en afløser for Patrick Vieira.

Så gik den altså ikke længere for Patrick Vieira i Crystal Palace.

12 kampe i træk uden sejr blev for meget for bestyrelsen i Crystal Palace, der fredag formiddag har valgt at fyre den franske manager, som dermed ikke får søndagens udekamp mod sin tidligere klub Arsenal med.

På sin hjemmeside skriver Crystal Palace, at arbejdet for at finde en afløser for Vieira allerede er indledt, og derfor kigger vi nu på tre mulige kandidater for Premier League-klubben.

LÆS OGSÅ: Arsenal-duo måtte udgå: Arteta frygter alvorlig skade

Crystal Palace ligger øjeblikkeligt på 12. pladsen i tabellen, men klubben har kun tre point ned til nedrykningsstregen. Til gengæld kan klubben lokke med, at en fremtidig manager kan bo i London, og klubben kan også prale med, at det er mange år siden, at man har været ude af Premier League sidst.

Rafael Benitez
Den bundrutinerede spanier står i øjeblikket uden et arbejde, og han synes at være den helt oplagte kandidat til at sikre Crystal Palace fra nedrykning. Benitez er måske ikke længere en moderne manager, men han har stadig nogle redskaber i værktøjskassen, og så er han et stort navn, der må indgyde noget respekt. Han har tidligere arbejdet med Everton, der også har ligget i bunden, så han ved, hvad der skal til i bundstriden.

Scott Parker
Han er allerede blevet fyret to gange i denne sæson, men Parker har stadig et godt navn i England, hvor han tidligere har gjort det godt i Fulham. Han er dog næppe den første manager, som Crystal Palace vil henvende sig til, men han er netop blevet fri på markedet efter fyringen i Club Brügge.

Frank Lampard
Det er ikke engang to måneder siden, at han blev fyret i Everton, og Lampards trænerkarriere har indtil videre ikke været særlig succesfuld, men han er på ledig på markedet, og det er der ikke så mange andre oplagte kandidater, der er. Derfor kan Crystal Palace, som tidligere har været sat i forbindelse med Lampard, igen ende med at kigge mod englænderen.

På rygtebasis er både Michael Carrick og Vincent Kompany blevet sat i forbindelse med Crystal Palace, men begge managere kan være på vej til at føre deres hold op i Premier League snart, og det er formentlig mere attraktivt at blive i henholdsvis Middlesbrough og Burnley på nuværende tidspunkt.

Annonce