AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 22:26
Vi krydser fingre: Dansker forsøger at købe historisk engelsk klub

Den danske rigmand Thomas Sandgaard vil købe Charlton Athletic.


OBS: I en tidligere version af denne artikel, fremgik det, at rigmandens navn var Daniel Søndergaard. Dette er imidlertid ikke korrekt. Rigmanden hedder Thomas Sandgaard.

Der er ikke mange danske klubejere i fodboldverden, så vi ser spændt med, når der er tale om et dansk klub-overtag af en engelsk klub.

Og det er netop, hvad der er ved at udspille sig.

Ejeren og direktøren af medicinal-firmaet Zynex Thomas Sandgaard kædes nu i forbindelse med Championship-nedrykkerne fra Charlton Athletic.

Det erfarer mediet London News Online via et ekslusivt interview med Sandgaard, hvor danskeren afslører sin interesse i at overtage klubben, mens han tilføjer, at han bruger taletiden til at få kontakt med klubben, hvilket hidtil ikke er lykkedes ham.

Skulle Sandgaard overtage klubben, ville det skubbe økonomisk gang i Charlton, mens det synes sandsynligt, at en række danskere vil blive tilføjet til truppen.

Charlton er en historisk engelsk klub, der blev grundlagt helt tilbage i 1905. De har tidligere været en række år i Premier League, men har rodet i rækkerne under siden begyndelsen af nullerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED