Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 15:21
Venter fortsat på PL-debut: Liverpool afviser to bud på sommersigning

Ifølge Teamtalk har Liverpool afvist to bud på Kostas Tsimikas, selvom den græske forsvarer endnu ikke har fået sin debut for holdet.


Det er ikke nemt at være reserve for Andy Robertson. Det har Kostas Tsimikas formentlig også måttet konstatere, for blot tre gange har den græske venstreback været i aktion for Liverpool - To gange i Champions League og én gang i League Cuppen.

Men selvom spilletiden har været begrænset, så ønsker Liverpool ikke at lade ham blive solgt eller udlejet. Derfor har The Reds afvist mindst tilud fra Olympiakos og Panathinaikos, som begge var ivrige efter at bringe ham tilbage til hjemlandet. Det erfarer Teamtalk.

Men hele ideen i at hente Tsimikas til Anfield var, så man havde en kapabel reserve parat, skulle Robertson blive skadet eller få brug for et hvil. Derfor er Liverpool slet ikke klar til at sende grækeren videre i systemet endnu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED