Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:07:2021 20:06
Varane på vej: Nu kan United-spiller være på vej ud

Raphaël Varanes kommende skifte til Manchester United kan sætte gang i en række transfers.


Med Raphaël Varane på vej til Manchester United kan Ole Gunnar Solskjær så småt begynde at sælge ud af overskudslageret, hvilket inkluderer Axel Tuanzebe.

Det skriver Telegraph.

Newcastle United og Steve Bruce er lige nu det bedste bud på en kommende arbejdsgiver for Tuanzebe, der ikke rigtig har vist det nødvendige niveau for at komme i betragtning til startelleveren hos Solskjær. Med Varanes ankomst ser vejen til spilletid ud til at blive endnu længere.

Toons har længe været interesserede i at få Tuanzebe til St. James Park og selvom at der ikke er så mange mønter på kistebunden lige nu, så kan en aftale, hvor et lån bliver til en permanent transfer, være vejen frem for parterne.

Tuanzebe vil i forvejen kunne blende nemt ind hos Newcastle, da han tidligere har spillet under Bruce ad to omgange i Championship, da Steve Bruce stod i spidsen for Aston Villa.

Newcastle sendte centerbacken Florian Lejuene afsted til spanske Alaves, så der er plads til Tuanzebe, hvis den 23-årige forsvarsspiller er klar til et eventyr hos Bruce og co.

 

VIND EN NY FODBOLDTRØJE - TJEK VORES INSTAGRAM!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE