VAR i fokus: Liverpool hev smal sejr i hus på Selhurst Park

Af Jeppe Augustsen
23.11.2019 Kl. 16:54
Sadio Mané og Roberto Firmino kom begge på måltavlen i Liverpools 2-1-sejr ude over Crystal Palace.

Liverpool var uden Mohamed Salah i startelleveren, da de gæstede Crystal Palace på Selhurst Park.

Førerholdet i Premier League havde problemer med spillet, og det var også værterne, der skabte de største chancer i første halvleg.

The Eagles fik også scoret kort før halvleg, da James Tomkins headede bolden i mål, men målet blev annulleret efter et frispark af Jordan Ayew på Dejan Lovren. Dermed endte det uden mål i første halvleg.

Fire minutter inde i anden halvleg var det så i stedet gæsterne, der tog føringen.

Andy Robertson endte en bold ind i feltet til Sadio Mané, der via begge stolpe gik ind bag Vicente Guaita.

Med små ti minutter igen fik Wilfried Zaha udlignet efter gode kombinationer med Christian Benteke og Andros Townsend, men glæden varede kort for hjemmeholdet.

Efter et hjørnespark endte bolden foran Roberto Firmino, der kunne sparke bolden i mål til 2-1, som også blev kampens resultat.