VANVITTIGT DRAMA: Pointdeling i sidste sekund på Stamford Bridge

Af Jeppe Augustsen
20.10.2018 Kl. 13:28
Det endte med et voldsomt drama på Stamford Bridge, da Ross Barkley udlignede fem minutter ind i tillægstiden.

Det helt store kamp i niende spillerunde blev i dag afviklet på Stamford Bridge.

Her skulle Manchester United besøg Chelsea, som inden kampen delte førstepladsen med Liverpool og Manchester City.

Værterne satte sig på spillet fra kampens start, og efter 21 minutters spil bragte Antonio Rüdiger hjemmeholdet i front, da han steg til vejrs på Willians hjørnespark og headede bolden ind bag David De Gea.

Manchester United kom efterfølgende lidt bedre med rent spillemæssigt, men de havde svært ved at tilspille sig chancer, og dermed gik The Blues til pause med en 1-0-føring.

Jose Mourinhos tropper kom ud med en anden attitude i anden halvleg, og det bar hurtigt frugt. Ti minutter inde i anden halvleg udnyttede Anthony Martial en tilfældig bold, der havnede foran franskmandens fødder i det lille felt og hamrede bolden i kassen.

I det 73. minut var Anthony Martial igen på pletten. Efter et træk ind i feltet lagde han bolden over i det lange hjørne uden nogen chance for Kepa Arrizabalaga.

I slutningen af kampen forsøgte Chelsea at presse på, og de havde også heldet med sig fem minutter inde i tillægstiden, da Ross Barkley sparkede bolden i mål til slutresultatet 2-2.