Vanvittigt comeback sendte Watford i FA Cup-finalen

Af Kalle Thue Gregersen
07.04.2019 Kl. 17:36
Watford vendte 2-0 til 3-2, og The Hornets er dermed finaleklar, når Manchester City venter den 18. maj på Wembley.

Søndag eftermiddag bragede Watford og Wolves sammen på Wembley i semifinalen i FA Cuppen. Holdene kæmpede om en finaleplads, hvor Manchester City venter, efter de slog Brighton med 1-0.

Oprykkerne fra Wolves skulle efter knap 40 minutters spil bringe sig foran. Et hjørnespark blev taget kort, og Diogo Jota sendte et sublimt indlæg ind i panden på en fremadstormende Matt Doherty.

Kort før halvleg fik Andre Gray en stor mulighed for at udligne opgøret, men Wolves-forsvaret fik blokeret skuddet og kunne altså gå til pause med en føring i bagagen.

Midtvejs i anden halvleg kom 2-0-scoringen til Wolves. Målscoreren til 1-0-målet, Doherty, var denne gang i oplæggerens rolle.

Wingbacken fandt Raul Jimenez med et indlæg, og den mexicanske angriber tæmmede flot bolden med brystet og bankede bolden ind bag Heurelho Gomes.

Dommer Michael Oliver var dog ikke sikker på scoringen, da det lignede, at Jimenez stod i en offside-position. Oliver skulle derfor ud og se scoringen, men Oliver fandt ikke nogen ulovligheder i scoringen, og Wolves-spillerne kunne bryde ud i jubel.

Med knap 10 minutter igen af kampen fik Watford reduceret og bragt spænding ind i opgøret. Indskiftede Gerard Deulofeu fik bolden i straffesparksfeltet og lobbede den frækt over John Ruddy i kassen.

I kampens dybe overtid fik tilskuerne FA Cup-dramaet at smage. Leander Dendoncker begik straffespark, som Troy Deeney udnyttede og tvang dermed kampen ud i forlænget spilletid.

Efter 104 minutters spilletid fuldendte Watford det vanvittige comeback. Andre Gray sendte Deulofeu afsted, som gjorde det til 3-2, og den spanske kantspiller blev dermed dobbelt målscorer.

Et vanvittigt comeback af Watford sender derfor The Hornets i finalen, som spilles mod Manchester City den 18. maj på Wembley.