AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 17:57
Van Dijk: Vi er sultne efter mere succes

Virgil Van Dijk slår fast, at han og holdkammeraterne i Liverpool er sultne efter mere succes ovenpå sejren i Champions League.


Den hollandske landsholdsforsvarer Virgil Van Dijk spillede en nøglerolle for Liverpool i denne sæson, hvor klubben triumferede i Champions League for sjette gang, ligesom klubben satte pointrekord i Premier League med 97 point. Det var imidlertid ikke nok til at vinde det engelske mesterskab, da Manchester City fik et point mere.

Den flotte sæson på Anfield betød imidlertid, at Virgil Van Dijk modtog prisen som Årets Spiller i Premier League, ligesom han blev kåret til kampens spiller i Champions League-finalen mod Tottenham. 

Siden sæsonens afslutning har Virgil Van Dijk også været i aktion for det hollandske landshold, der har deltaget i finalerne ved Nations League. Her blev det til et finalenederlag til Portugal, men nu har Van Dijk været på det sociale medie Instagram, hvor han ser tilbage på sæsonen i Liverpool.

- Jeg har nu haft nogle dage til at reflektere over det der har været en fantastisk sæson. Vi opnåede store ting i Liverpool og jeg er stolt af at være en del af denne specielle gruppe, skriver hollænderen og fortsætter:

- At kunne kalde sig for europæiske mestre er en drøm, der går i opfyldelse. Nu er vi alle efter mere succes og i næste sæson vil vi give alt for at sikre endnu mere succes, slutter Virgil Van Dijk. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED