AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:08:2020 19:44
Værsgo, Solskjær: Her er 4 alternativer for Sancho

Nedenfor giver vi fire bud på alternativer for Jadon Sancho.


(Genudgivelse)

Tirsdag aften berettede flere journalister, at der var muligheder for, at Manchester Uniteds handel om Jadon Sancho kunne gå i vasken.

Dortmund og Manchester United ser ikke ud til at kunne blive enige om en pris, og Solskjær & Co. er efter sigende begyndt at se på andre muligheder, hvis det ikke kan lykkes at hente Jadon Sancho.

Nedenfor har vi givet vores bud på fire alternativer:

Adama Traoré - Wolverhampton

Den 24-årige turbokonge var iøjnefaldende for Wolves allerede sidste sæson, men han har virkeligt fået sit store gennembrud i denne, hvor det er blevet til seks scoringer og 12 assists i alle turneringer.

Han er stadig ung, kan sætte sin direkte modspiller og ville være et monster for Ole Gunnar Solskjærs hold, som allerede er helt sublime, når de slår omstillinger.

Om han er alle pengene værd, kan man diskutere. Wolves kræver angiveligt mellem £70-80 millioner, hvilket bestemt også er en slat penge, omend billigere end Jadon Sancho.

Federico Chiesa - Fiorentina

Den 22-årige italiener har allerede været rygtet til Premier League i en årrække, og han kunne måske være et skud værd.

Der har været visse rygter om, at Manchester United allerede har budt på ham, selvom det virker tvivlsomt.

Chiesa var længe udråbt til at blive det helt store, men hans udvikling er måske stagneret en smule det seneste år. Han har dog alligevel lavet syv mål og fem assist for et Fiorentina-mandskab, som ikke har haft meget medvind i sejlene denne sæon.

Han skulle koste omkring £45 millioner, er stadig ung, og potentialet og farten er der.

Lucas Ocampos - Sevilla

Den 25-årige argentiner rager noget mere op i landskabet end de andre alternativer med sine 1,87 meter, og han er ikke ligeså petit og elegant at se på som eksempelvis Jadon Sancho.

Til gengæld er han hamrende effektiv både med højre- og venstrebenet, kan score med hovedet - og har generelt et godt øje for målet.

I sin første sæson for Sevilla hra han scoret 14 mål og lavet fire assists, hvilket selvfølgelig har skabt rygter om interesse fra Real Madrid.

Sevilla signede ham fra Marseille for blot £13 millioner, så mon ikke det dobbelte burde kunne lokke spanierne til at sælge.

David Neres - Ajax

Den 23-årige brasilianer var en af de Ajax-spillere, som hele verden fik øjnene op for i sidste sæsons Champions League-kampagne, hvor han også scorede og assisterede efter behag.

Lige nu er han desværre blevet ramt af en knæskade, men han nåede at score seks mål og lave en assist for Ajax i 12 Æresdivisions-kampe.

Ajax er gode til at tjene penge på transfers, men som salget af blandt andre Hakim Ziyech viser, kræver hollænderne sjældent astronomiske beløb for at lade sine stjerner tage et skridt op ad karrierestigen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED