AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2020 13:10
Vælg selv: Juventus tilbyder frit valg mellem to stjerner og penge for Pogba

Tuttosport skriver, at Juventus er parate til at tilbyde en af to stjerner i bytte for Paul Pogba.


Bliver, bliver ikke. Det er ikke helt til at sige, når det omhandler Paul Pogba, men Juventus skulle være blandt klubberne, som fortsat er ivrige efter at hente den franske midtbanespiller.

Manchester United skulle dog fortsat kræve op mod £150 millioner for Pogba ifølge visse engelske medier, og den pris kan Den Gamle Dame ikke bare hoste op med.

Derfor skulle Bianconeri være parate til at byde £50-60 millioner samt enten Paulo Dybala eller Miralem Pjanic i bytte for den franske VM-vinder.

Det skriver Tuttosport.

Ole Gunnar Solskjær har på det seneste udtalt, at han regnede med endnu at have Paul Pogba i klubben næste sæson, og der har været visse rygter om, at midtbanestjernen nu var mere åben for at forlænge.

Tiden må vise, om de holder stik, eller om han endnu presser på for et skifte til enten Real Madrid eller netop Juventus.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED