AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 10:44
Vågner op til dåd: Nu kaster City sig også aktivt ind i kampen om Sancho

The Citizens skulle ikke længere blot nøjes med at følge med i, hvorvidt andre klubber gør fremskridt med deres forsøg på at signe Jadon Sancho.


Manchester City har hidtil holdt sig til at se til fra sidelinjen og anmodet Dortmund om at blive informeret, hvis Jadon Sancho skulle begynde forhandlinger med en anden klub. Men ikke længere.

Daily Mail skriver denne lørdag, at de forsvarende engelske mestre nu har meldt sig ind i kampen om at hente den 19-årige superstjerne, som har en fortid for klubben.

Manchester United, Chelsea og Liverpool skulle være blandt klubberne, der lige nu forfølger chancen for at hente Sancho, der efter alt at dømme står til at forlade Dortmund efter denne sæson.

Det vides dog ikke, hvordan City har "intensiveret" sin interesse.  Det er en floskel, som alt for ofte bruges i historier vedrørende transferrygter, men om det betyder, at de engelske mestre har taget kontakt til Dortmund eller Sanchos repræsentanter, fremgår ikke.

Manchester City har ikke en decideret tilbagekøbsklausul på Sancho, der forlod klubben i 2017.  Til gengæld har klubben en klausul, der gør det muligt for dem at matche andre klubbers bud.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED