AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2020 13:13
Uvished om kontrakt: Chelsea og City følger Bayern-stjernes fremtid

Chelsea og Manchester City holder øje med David Alabas situation i Bayern München. Men det er de to engelske klubber ikke de eneste, der gør.


David Alaba har blot ét år tilbage af sin kontrakt med Bayern München, og han vil gerne have en ny og forbedret aftale, der reflekteret, at han er en af verdens bedste forsvarsspillere.

Men indtil videre er der ikke kommet en ny aftale på plads, selvom den tyske storklub rigtig gerne vil beholde østrigeren.

Skulle det ikke lykkes at nå til enighed, vil der imidlertid være mange klubber, der vil have stor interesse i at købe David Alaba, og ifølge The Telegraph følger både Chelsea og Manchester City interesseret med i, hvordan situationen udvikler sig.

De to engelske storklubber er begge på jagt efter forstærkninger til forsvaret, og begge klubber har interesse i at forstærke sig i midterforsvaret og på venstre back. David Alaba dækker begge positioner.

Både Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain og Inter har udtrykt interesse i at købe David Alaba, som med succes har spillet mange kampe i det centrale forsvar for Bayern München denne sæson.

Tidligere i karrieren har østrigeren også spillet på midtbanen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED