AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 11:31
Utilfreds med Zanka: Tyrkisk klub vil hente United-stjerne

Fenebahce-træneren Ersun Yanal skulle ikke være tilfreds med danskerens præstationer.


Mathias "Zanka" Jørgensen forlod nedrykkerne fra Huddersfield og tog turen til tyrkiske fodbold og Fenerbahce denne sommer, men manager Ersun Yanal skulle ikke være tilfreds med danskerens start for klubben.

Derfor er man allerede på udkig efter forstærkninger til danskeren, skriver Fotospor, og det er atter Manchester United, man vender hovedet i retning af.

De fleste ventede, at Marcos Rojo ville forlade Manchester United permanent eller på en lejeaftale, men i stedet blev det noget overraskende Chris Smalling, som i stedet drog på udlån.

Argentineren er forsat i klubben, men Fenerbahce havde interesse i ham denne sommer, og den er ikke død og begravet endnu. Derfor skulle den tyrkiske storklub være klar til at forsøge sig igen i vintertransfervinduet.

Rojo fik sæsonens første start for The Red Devils i Europa League torsdag aften, men der er intet, der tyder på, at Ole Gunnar Solskjær kommer til at tildele argentineren meget spilletid denne sæson.

Derfor spekulerer Fotospor i, at en halvårlig lejeaftale til eksempelvis Fenerbahce kan blive aktuel til vinter.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED