Uskarpe Liverpool sejrede over oprykker

Af Søren Nørgaard
28.09.2019 Kl. 13:27
Oprykkerne fra Sheffield United leverede god modstand i hjemmekampen mod Liverpool, men The Reds formåede alligevel at vinde lørdagens tidlige opgør med 1-0.

Oprykkerne fra Sheffield United har fået en godkendt start på livet i Premier League og lørdag middag skulle de forsøge at fortsætte de gode takter hjemme mod Liverpool, der havde vundet de første seks kampe i denne sæson.

Hjemmeholdet fik også kampens første chance efter få minutter, men afslutning sad lige på Adrian i Liverpool-målet. Herefter satte Liverpool sig på spillet og Sheffield United stod i stedet kompakt på banen og levede på kontramuligheder.

Enkelte gange var hjemmeholdet ved at komme frem til muligheder, men det var Liverpool, som havde de største chancer. Særligt Sadio Mane kom frem til flere chancer, men senegaleseren manglede den sidste skarphed lørdag middag. Kort før pausen kom han frem til den største mulighed, som han sendte på stolpen. De tog mandskaber kunne derfor gå til pausen med stillingen 0-0.

Sheffield United kom godt ud til at anden halvleg og havde igen den første mulighed, som dog blev blokeret. Selvom Liverpool fortsat sad på spillet, så havde The Reds svært ved at spille sig frem til de store chancer efter pausen. Jürgen Klopp reagerede på bænken og sendte Divock Origi på banen. Det var dog ikke belgieren, som gjorde forskellen for gæsterne.

Det var i stedet midtbanemotoren Georginio Wijnaldum, der efter 70 minutter prøvede lykken fra distancen. Hollænderens afslutning sad lige på målmand Dean Henderson, men målmanden formåede alligevel at lade bolden passere gennem benen og i mål – til stor glæde for gæsterne.

Sheffield United var dog tæt på at udligne kort før tid, da Leon Clarke kom frem til et indlæg. Han sendte dog sin afslutning langt over mål og dermed sluttede det 1-0 til Liverpool. The Reds hentede dermed sin syvende sejr i træk i denne sæson.