Uro på lægterne: Men West Ham vandt igen

30.09.2021 Kl. 20:55
Declan Rice og Said Benrahma scorede for West Ham i Europa League-kampen mod Rapid Wien.

Det ser godt ud for West Ham i Europa League-gruppespillet.

Torsdag aften vandt The Hammers hjemmekampen mod Rapid Wien med 1-0 på en scoring af Declan Rice i første halvleg, og dermed har London-klubben vundet begge sine kampe i turneringen.

Dermed har klubben også bragt sig i en god position i forhold til at gå videre fra gruppen, hvor både Genk og Dinamo Zagreb har tre point, mens Rapid Wien er uden point.

David Moyes havde udskiftet et halvt hold til hjemmekampen mod det østrigske mandskab, og det var da også to af de normale profiler, der stod bag scoringen til 1-0.

Formstærke Michail Antonio lagde op til Declan Rices scoring efter 29 minutter, og herefter tillod West Ham ikke mange chancer til udeholdet, der først fra midten af anden halvleg overtog styringen af kampen.

Men West Ham-defensiven holdt stand, og i overtiden slog Said Benrahma sejren fast med sin scoring til 2-0.

I forbindelse med kampen var der uro på tilskuernepladserne, hvor fans af de to hold kastede ting efter hinanden.