Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ups, Chelsea: PSG er rasende og vil appellere

Af Jeppe Augustsen
01.02.2023 Kl. 00:01
PSG er rasende på Chelsea efter en fejlet transfer.

Tirsdag formiddag satte Hakim Ziyech kursen til mod Paris, da et skifte til PSG var under opsejling.

Flere engelske og franske medier meldte i løbet af dagen, at marokkaneren gik i gang med at gennemgå sit lægetjek, mens Chelsea og PSG forhandlede om en aftale.

Sidst på aftenen lykkedes det også at nå til enighed mellem de to klubber, og det lignede dermed, at Hakim Ziyech skulle til den franske storklub. Men sådan gik det ikke.

Lidt over midnat begyndte flere troværdige journalister, at papirarbejdet ikke blev færdiggjort i tide, og dermed gik en handel i vasken.

Den franske journalist Bruno Salomon fra France Bleu Paris beretter, at Chelsea fremsendte de forkerte dokumenter til PSG hele tre gange, der betød, at de gik over deadline.

LÆS OGSÅ: EXPLAINER: Sådan fungerer Financial Fair Play

Det har skabt stor vrede hos PSG-repræsentanter, som har i sinde at indgive en appel til LFP (Ligue de Football Professionnel), og man håber på at få medhold, så transferen kan blive en realitet. 

En person fra PSG har beskrevet situationen som et cirkus til The Athletic.

Ifølge Goal France modtog PSG de rette papirer fra Chelsea klokken 23.00, men det var det tidspunkt, hvor de allerede skulle have indsendt papirerne til LFP, og derfor kunne de ikke overholde tidsfristen.

Der venter dermed et par dage, hvor der vil blive skrevet meget mere om Hakim Ziyech.

LÆS OGSÅ: City skovler penge ind på ny Tottenham-signing

Annonce