AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2020 13:47
Uniteds store frygt: Raiola vil arbejde sammen med Rashford

Mino Raiola håber på en dag at arbejde sammen med Marcus Rashford.


Manchester United og superagenten Mino Raiola har ikke det bedste forhold til hinanden, men sidstnævnte ser ud til at have en forkærlighed for United-spillere. 

Han har længe været agent for Paul Pogba, mens Jesse Lingard tidligere på året også valgte at indgå et samarbejde med den italienskfødte hollænder. 

I den forbindelse kunne Daily Mail berette, at Raiola håber på at få flere engelske spillere i folden, og han har angiveligt set sig lun på endnu en Manchester United-spiller. 

Ifølge The Athletic var Raiola tidligere på året i dialog med Rashfords repræsentanter med henblik på senere at indgå et samarbejde med den engelske offensivspiller. 

Samarbejdet har ikke til formål at få Rashford videre til en anden klub, men uanset hvad vil det være endnu en hovedpine for Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED