AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 13:50
Uniteds reservetræner: Dette talent er den næste til at få sit gennembrud for førsteholdet

Neil Wood mener, at Teden Mengi er det næste talent, som kan følge i Brandon Williams fodspor.


Brandon Williams gik fra relativt ukendthed til at være fast inventar i startopstillingen for Manchester United på mindre en et år, og Manchester Uniteds U23-træner Neil Wood tror, at Teden Mengi er klar til at følge i samme fodspor.

Mengi, som netop har fejret sin 18-års fødseldag, har været en af akademiets store gennembrudsstjerner i 2019/20-sæsonen. Han afventer dog stadig sin debut for førsteholdet, men Wood er sikker på, at Mengi er klar til at gribe chancen på samme måde, som Brandon Williams gjorde det.

- Teden har været fantastisk. Han kom op på U23-holdet tidligt i sæsonen på samme måde som Williams, der også spillede for U18, og greb chancen. Han har spillet virkeligt godt og beholdt sin startplads, siger Wood til Mancester Evening News.

- Vi arbejder på at udvikle ham endnu mere, da han er den ene spiller, vi ønsker at skubbe på samme måde som med Brandon Williams. Målet er at skubbe ham hele vejen op til førsteholdet, hvis vi kan.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED