AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 17:33
United vil forhandle om Ighalo: Her er de tre scenarier

The Red Devils undersøger lige nu sine muligheder for at beholde Odion Ighalo.


Coronakrisen har gjort kontraktsituationen for mange fodboldspillere verden over besværlig, og Odion Ighalo er bestemt ingen undtagelse.

Da Manchester United lejede den 30-årige angriber fra Shanghai Shenhua, var det på en usædvanlig kort lejekontrakt, som kun strækker sig frem til den 30. maj.

Lige nu er chancen for, at Premier League-sæsonen er spillet færdig til den dato minimal, og det er meget sandsynligt, at ligaen slet ikke er genoptaget da.

Derfor undersøger Manchester United nu sine muligheder for at beholde angriberen, selvom det ser kompliceret ud.

FIFA har lagt op til, at kontrakter, som udløber til sommer,  bør forlænges frem til sæsonafslutningen, men i Ighalos tilfælde er det mere komplekst, da moderklubben Shanghai Shenhua ønsker ham tilbage til den forsinkede start på den kinesiske liga til den tid.

Det efterlader Manchester United med tre muligheder, skriver ESPN; Enten forsøger man at genforhandle lejeaftalen med Shanghai Shenhua og håber på, at den kinesiske klub går med til at forlænge Ighalos ophold på Old Trafford.

Alternativt byder Manchester United på angriberen i forsøget på at signe ham permanent, hvilket Ole Gunnar Solskjær hele tiden har luftet som en mulighed. Sidst løsning er, at man bider i det sure æble og lader Ighalo rejse tilbage til Kina, selvom Premier League-sæsonen ikke er færdigspillet.

Manchester United ønsker at beholde den 30-årige angriber -  i hvert fald frem til sæsonafslutningen -  men erkender samtidigt, at Shanghai Shenhua har de bedste kort på hånden i forhandlingerne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED