AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 18:03
United-transfermål erkender: Rygterne distraherede mig

Sean Longstaff lod sig påvirke af rygterne om interesse fra Manchester United denne sommer.


Sean Longstaff stod angiveligt højt på ønskesedlen i Manchester United, men Newcastle krævede op mod £50 millioner for den 21-årige midtbanespiller.

Det var alligevel nok til at skræmme giganterne fra Old Trafford væk, men transferrygterne var nok til at distrahere den unge spiller.

- Man kan til tider blive distraheret af al larmen fra medierne, og det skete for mig denne sommer, fortæller Longstaff til Newcastles egen tv-kanal.

- Det er svært, når man ikke kan forlade sit hjem uden at se sit ansigt på forsiden af aviserne, og pludseligt kan man ikke tænde for tv'et, uden folk snakker om dig.

Longstaff fik sit gennembrud for The Magpies sidste sæson, men nåede blot at spille 11 kampe under Rafa Benitez, inden en skade satte en stopper for sæsonen.

Det var alligevel nok til at overbevise Manchester United om, at han var en transfer værd, men det er svært at bebrejde Longstaff for at blive taget på sengen.

- Der bliver ikke snakket om de små ting i medierne. De snakker om noget, der potentielt kan ændre dit liv, fortællere den unge midtbanespiller, der har spillet i samtlige Newcastle-kampe denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED