Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-transfer kollapset: Nu har klubben tre andre på blokken

Af Emil Plovgaard
22.08.2023 Kl. 09:52
Det har kastet De Røde Djævle på jagt efter alternative løsninger.

Benjamin Pavard til Manchester United kommer ikke til at ske.

I hvert fald ikke lige foreløbig, og det skyldes, at Harry Maguires skifte til West Ham er kollapset.

Samtidig har Bayern München nu indgået en aftale med Inter Milan om prisen.

Det har kastet De Røde Djævle på jagt efter alternative løsninger.

 

Her har klubben ifølge Fabrizio Romano udpeget tre løsninger i form af Edmond Tapsoba, Marc Guehi og Jean-Clair Todibo, der alle beundres af klubbens ledelse. Det er dog værd at notere sig, at hvis Maguire ikke skifter, sker der heller ikke tilgange på denne front.

– Inter Milan har nu indgået en principaftale med Bayern München vedrørende købet af Benjamin Pavard. En handel er på plads, der lyder på 223 millioner kroner samt 15-22 millioner kroner i bonusser. Og hvad betyder dette for Manchester United?

– Jean-Clair Todibo har altid været det andet navn på Uniteds listen, sammen med Edmond Tapsoba og Marc Guehi, men situationen omkring Harry Maguire er helt stille. Intet sker med Maguire, efter at hans skifte til West Ham kollapsede, så Manchester United er ikke tæt på at hente en ny midtstopper, skriver Romano i sin daglige briefing.

En anden midtstopper, der kan sende United på jagt efter en anden til positionen, er Raphaël Varane, der for nylig blev kædet sammen med et skifte til Saudi-Arabien. Det rygte er dog sidenhen blevet skudt ned af ESPN.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce