Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 20:59
United-træner raser over forfølgelse: Stortalent brækker snart benet

Manchester Uniteds U23-træner Neil Wood har fået nok af den barske spillestil i Premier League 2.


Manchester United har mange lovende talenter i ungdomsrækkerne, men det er ikke sikkert, at de kan udvikle sig til stjernespillere, hvis ikke dommerne begynder at sætte en hårdere linje, lyder det fra Uniteds U23-træner Neil Wood.

Han har især fået nok af at overvære, hvordan Uniteds guldfugl Hannial Mejbri bliver lemlæstet uge efter uge.

Wood mener, at der begås omkring 15  frispark på Monaco-talentet i hver eneste kamp, hvilket englænderen frygter vil ende med at koste Mejbri et brækket ben.

- Det er så frustrerende, at Hannibal ureglementeret bliver tacklet 15 gange per kamp, mens dommerne ikke gør noget ved det.

- Hvis ikke dommerne begynder at beskytte ham, ender han med at brække benet, lyder det opråbene fra Wood i et interview med The Mirror.

En skade af sådan karakter ville være hjerteskærende for 18-årige Mejbri, der forventes en lys fremtid på Old Trafford.

Mejbri blev anset som et af verdens største talenter, dengang franskmanden som 16-årig skiftede AS Monaco ud med Manchester United.

Siden har vi dog ikke hørt det helt store til den franske midtbanespiller, men man regner fortsat med, at der er meget lys forude.

Mejbri har i denne sæson optrådt 18 gange for Uniteds U23-hold med fire mål og syv assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE